联系我们 学校主站

首页» 最新通知

国际经济管理学院2019年海内外人才招聘信息

首都经济贸易大学(Capital University of Economics and Business, CUEB)是成立于1956年的公立大学,现已发展成为一所现代综合性大学,在经济、金融、商业、会计、法律、科学、工程等领域享有盛名。

首都经济贸易大学计划在经济、金融和管理等领域招聘10名以上的助理教授、副教授或教授。

学院提供有市场竞争力的薪酬方案,包括:基本年薪40万至90万人民币,研究启动基金,住房补贴,国际机票津贴以及其他附加福利。

此外符合条件的海外人才还可以申报北京市“海聚工程”人才项目,包括:

全职工作类别:一次性奖励100万元(免税);

青年项目:一次性奖励50万元(免税);

北京市“海聚工程”项目为入选者提供入境签证、户口、医疗、保险、子女入学等多重服务保障,具体入选条件见北京海外学人网(http://www.8610hr.cn/hjgc.html)。

应聘人必须在2019年9月前获得博士学位,同时具有良好的研究潜力和高质量教学的能力。被聘用者需要积极从事研究和教学工作。请您在2018年11月30前发送电子邮件(注明研究领域)、简历已发表的论文、以及两封推荐信HR_CUEB@163.COM

我们将在亚特兰大召开的美国经济协会年会上组织面试。对于符合条件但无法参加AEA面试的申请人,我们可以做相应的安排。

Capital University of Economics and Business (CUEB), founded in 1956 in Beijing, is a public university well-known in Economics, Finance, Business, Accounting, Law, Science and Engineering.

CUEB plans to fill up to 10 or more faculty positions ranking from Assistant Professor to full Professor in all fields of Economics, Finance and Management.

Compensation package includes basic annual salary from RMB 400,000-900,000, research funds, housing allowances, international airfare stipend, plus standard fringe benefits.

Qualified candidates can also apply for the overseas talents program of Beijing, which includes:

Full-time program: a one-time reward of 1000000 (tax free).

Youth program: a one-time reward of 500,000 (tax free).

Assistance in getting entry and exit visa, household registration, medical care, insurance, children's school and other multiple services for the selected candidates. Please refer to the website: www.8610hr.cn/hjgc.html

Candidates are required to possess a PhD by September 2019, with strong research potential and high teaching ability to engage in research and teaching.

Please email cover letter (indicating research fields), CV, sample of written work, and two reference letters to HR_CUEB@163.COM by Nov 30th, 2018.

We will conduct interview at the coming AEA annual meeting in Atlanta. For candidates who will not be available at AEA meeting, we will make arrangement accordingly.

(日期:2018-10-30 作者: 来源:)